Heel wat stelletjes hebben wel eens samen een suikerspin gedeeld wanneer ze over de kermis liepen of in een pretpark waren. En zelfs op jullie bruiloft kan dit nog heel romantisch zijn! Je zult jullie gasten vast blij maken met deze zoete lekkernij. 

Het is altijd leuk om wat zoete hapjes te hebben voor de gasten op jullie bruiloft. Een bruidstaart, cupcakes, macarons of zelfs suikerspinnen! Niet alleen een leuke verrassing voor de gasten met kinderen, ook voor jullie zelf is dit natuurlijk een groot feest!

Vintage bruiloft thema

Organiseren jullie een bruiloft met een vintage thema? Hier past de suikerspin heel goed bij! Creëer het ouderwetse kermisgevoel met allerlei kraampjes waar je hapjes en drankjes kunt halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vintage milkshake bar? Deze kraampjes zijn het leukst in de vorm van een oud busje met een bestelluik. Het is helemaal leuk als je zo´n busje in pastelkleuren weet te scoren!

Verlovingsshoot

Is een vintage bruiloft niet helemaal wat jullie zoeken, maar vind je het wel leuk om hier iets mee te doen? Dan kun je ook kiezen voor een verlovingsshoot in dit thema. Romantische foto´s laten maken terwijl jullie gezellig samen over de kermis slenteren is bijvoorbeeld een heel leuk idee! Denk maar eens aan The Notebook-achtige beelden. Samen in het reuzenrad met een suikerspin, kan het nog zoeter?

Drankje met suikerspin

Suikerspin kun je ook gebruiken om een heel lekker drankje te maken voor de gasten. Niet alleen ziet het er mooi uit om al die glazen met een roze wolkje er in te zien staan, ook krijg je zo een heerlijk zoet drankje. Wanneer je de drank toevoegt, zal het wolkje van suiker vanzelf verdwijnen en blijft er een lekkere cotton candy cocktail over. Proost!

Suikerspin cocktail

Fotocredits: Lauren Conrad

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *