Trouwen naast het zwembad in Drenthe

Fotograaf: Yvonne Kuipers

Ideeën voor een heerlijke trouwlocatie met zwembad

Ben je nog op zoek naar een toffe locatie voor jullie bruiloft? Als jullie in de zomer trouwen, kan een trouwlocatie met zwembad een origineel idee zijn! Hier kunnen jullie heerlijk ontspannen samen met al jullie gasten. En een poolparty is natuurlijk de ideale manier om jullie trouwdag af te sluiten! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij hebben de mooiste trouwlocatie met zwembad voor je verzameld! 

Trouwen met zomerse temperaturen? Dan is het fijn om lekker af te kunnen koelen in koud water. Een trouwlocatie met zwembad zorgt dan ook voor het ultieme vakantiegevoel. Alleen waar vind je zo’n locatie? Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er echte pareltjes te vinden. Dit zijn onze favorieten!

Villa Buxus in Drenthe

Villa Buxus is een prachtige groepsaccomodatie in het mooie Drenthe. Niet alleen kun je hier heerlijk overnachten met een grote groep mensen, ook vormt deze villa een prachtig decor voor jullie bruiloft. Jullie kunnen elkaar namelijk het jawoord geven naast het zwembad en vervolgens samen met jullie gasten een verfrissende duik nemen. Als dat geen gezellige trouwdag wordt!

Villa in Drenthe als trouwlocatie met zwembad

Fotograaf: Yvonne Kuipers

Arendsslot in Zeeland

Het Arendsslot is een prachtig kasteeltje in Zeeland. Buiten is er een klein zwembad te vinden waar jullie met goed weer ook kunnen trouwen. Bovendien is dit een leuke locatie voor de receptie of zelfs het trouwfeest. Maar ook het kasteel zelf is natuurlijk een prachtige plek voor jullie bruiloft!

Arendsslot bruiloft met bruidspaar naast het zwembad

Fotograaf: Zeeuws Lief

Château de Balmoral in België

Trouwen in België is ontzettend leuk als jullie graag naar het buitenland willen, maar niet te ver weg. Bovendien staan hier heel wat prachtige kasteeltjes die heel geschikt zijn als trouwlocatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het sprookjesachtige Château de Balmoral? Vanaf het zwembad heb je een waanzinnig uitzicht over de omgeving!

Trouwloatie Château de Balmoral in België

Fotograaf: Mon et Mine

Château Les Carrasses in Zuid-Frankrijk

In Nederland is het weer niet altijd goed genoeg om aan het zwembad te kunnen liggen, maar in Zuid-Frankrijk liggen de temperaturen over het algemeen een stukje hoger. Het prachtige Château Les Carrasses is een luxe trouwlocatie tussen de wijngaarden. Dit is een unieke plek voor een bruiloft in het buitenland!

Trouwen in een kasteel in Zuid-Frankrijk

Fotograaf: Mon et Mine

Trouwlocatie met zwembad in (eigen) tuin

Helemaal fijn is het natuurlijk als jullie zelf over een prachtige tuin mét zwembad beschikken. Trouwen in eigen tuin is namelijk ontzettend leuk om te doen! Hebben jullie zelf niet deze luxe in huis, maar ken je misschien wel iemand anders met een mooi zwembad? Ook dat is de overweging waard voor jullie bruiloft!

Start van de bruiloft met de voeten in het water

Trouwfotograaf: Wedding Studios

Trouwlocatie met wellness als alternatief voor het zwembad

In plaats van een zwembad zou je ook op zoek kunnen gaan naar een trouwlocatie met een wellness. Hier kunnen de gasten heerlijk ontspannen, ideaal als jullie een trouwweekend organiseren. Bovendien ben je met een wellness niet afhankelijk van warm weer, ook in de winter zit je hier namelijk goed. De Pollepleats is bijvoorbeeld een prachtige Friese boerderij waar je kunt trouwen aan het water en samen met jullie gasten de wellness in kunt gaan. Een bijzondere toevoeging aan jullie bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *