Trouwtradities in andere landen

Houden jullie je aan bepaalde tradities tijdens jullie huwelijk? Vast wel! Alleen het kopen van trouwringen, het dragen van een witte jurk en het bruidsboeket zijn al echte tradities. Deze tradities verschillen echter per land. Hoe gaat het er in de rest van de wereld aan toe op een bruiloft?

Trouwtradities verschillen per land en per cultuur. Alleen al binnen Europa zijn heel wat verschillende tradities te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat vrouwelijke gasten op een bruiloft in Zweden met de kleur van hun jurkje kunnen aangeven dat ze met de bruidegom het bed hebben gedeeld? En dat ze in Slowakije servies kapot gooien op een bruiloft? In Nederland eten de meeste bruidsparen een lekker stuk van hun bruidstaart, maar in Tsjechië gaat dit iets anders. Hier is noodlesoep het eerste gerecht dat een bruidspaar met elkaar hoort te delen!

Benieuwd naar meer van dit soort interessante feitjes over trouwtradities wereldwijd? ShopAlike heeft een verzameling gemaakt van de meest bijzondere tradities uit verschillende landen:

Trouwtradities_Bruiloft Inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *