Bij het plannen van een bruiloft moet er soms zoveel gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om zeker te weten dat je alle voorbereidingen op het juiste moment treft, kun je daarom maar beter een lijstje maken. Wij hebben vast een bruiloft checklist in de vorm van een infographic voor je samengesteld. 

Heb jij enig idee wat er allemaal voor jullie bruiloft geregeld moet worden? Natuurlijk moet je een trouwlocatie uitzoeken en een trouwdatum bepalen, maar je zult ook een trouwjurk uit moeten zoeken, je kapster en visagiste moeten regelen, jullie moeten in ondertrouw gaan en het is handig als er een draaiboek wordt gemaakt. Dit is slecht een klein gedeelte van de hele lijst met dingen die gedaan moeten worden voor een bruiloft.

Eerder schreven we al een blog over het maken van een bruiloft checklist. Natuurlijk is deze lijst voor iedereen persoonlijk. Als je in het buitenland gaat trouwen, zul je immers andere dingen moeten regelen dan wanneer je gewoon in Nederland trouwt. Er is echter een aantal dingen dat bij bijna elke bruiloft wel gedaan moet worden. Wij hebben ze voor je in een overzichtelijke infographic verzameld zodat jij een duidelijke bruiloft checklist hebt die je zelf aan kunt vullen met de onderdelen die jullie zelf plannen.

 

Bruiloft Checklist

Heb jij al een checklist voor jullie bruiloft gemaakt?

4 reacties op “Bruiloft checklist als infographic”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *